Przepisy

Majonez rybny – niesamowity przepis

Majonez rybny – niesamowity przepis

Rybę posyp odrobiną cebulki wodnej, pietruszki i selera oraz soli. Schłodzić pończochami, usunąć skórę i kości. Natrzyj żółtko kroplą oleju, wyciśnij majonez. rok. Pokrój drobno selera i pietruszkę. Dodać połowę majonezu, dodać mieszankę ryb i warzyw do drugiej i doprawić. Zrób kulki, włóż do miski, wlej majonez.

Udostępnij

O autorze

Jeden komentarz

  1. Polecam z czystym SUMieniem!

    UWAGA! Nie zjadajcie wszystkiego naraz, wywaliło mi taki bęben że wyglądam jak kobieta w 9 miesiącu ciąży albo moja teściowa (hehe) Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *